Een moment geduld aub.

Handleiding webshop

Tegelijk met de vernieuwde website in 2013 hebben we een webshop aan onze website toegevoegd. Hier heeft u een uitgebreide catalogus waar u eventueel ook uit kunt bestellen!

Een aantal bijzonderheden met betrekking tot de webshop:

Registreren:

Om te kunnen bestellen moet u zichzelf registreren. U gebruikt uw e-mail adres om te registreren en krijgt het wachtwoord naar uw email adres gestuurd. Mocht u de mail niet binnen 5 minuten ontvangen kan het zijn dat uw e-mail adres verkeerd is ingevoerd. Het wachtwoord valt naderhand nog naar wens aan te passen.

Passen van schoenen:

Ons advies is om altijd uw schaatsen/skeelers te komen passen in de winkel met een daarbij passend advies! Mede om deze reden zijn er geen schaatsen bij ons via de site te bestellen. De skates en skeelers zijn echter wel te bestellen. Daarentegen raden we u als nog aan om in de winkel te komen passen voelen en vergelijken.

Product op voorraad:

Zodra u een product en een maat heeft geselecteerd komt er een klein vinkje bij te staan die aangeeft of het product voorradig is, staat er een kruisje is het momenteel niet voorradig. Deze producten zijn dan niet meer te bestellen, neem contact op met de winkel om te weten of dit product nog komt.

Levertijd:

Over het algemeen is de levertijd 2-3 werkdagen.
Hou in drukkere periodes rekening met wat vertraging, denk hierbij aan 5 werkdagen.

Feedback:

Heeft u verder nog vragen of wilt u feedback geven kunt u altijd mailen naar